IEMBE S.L. és una empresa especialitzada en serveis d'embalatge industrial que ofereix solucions pràctiques, rendibles i de qualitat en el procés d'envasat i enviament de peces d'automoció.
Dissenyem i fabriquem a mida amb total garantia de protecció i resistència dels seus productes tant a l'emmagatzematge com durant el transport.
 
Som proveïdor líder de solucions d'embalatge en la indústria automobilística.
 
Fabriquem embalatges per a automoció a mida i prestem serveis als principals fabricants d'automòbils. També realitzem operacions de manipulat i muntatge de peces per a la primera línia de producció.
View the embedded image gallery online at:
https://www.iembe.es/ca/empresa#sigProId0a6f8a18a0
Dissenyem els embalatges i seleccionem el material adequat per a les necessitats del seu producte, així mateix condicionem l'interior dels mateixos per a una òptima subjecció i protecció de les peces i elements fins al seu acoblament.
 
Utilitzem diferents materials de protecció per evitar els efectes de la humitat, vibracions, cops i tots els perills que puguin derivar-se de la manipulació, transport o emmagatzematge.
 
Portem a les nostres esquenes més de 30 milions de peces envasades i manipulades, més de 25 anys treballant per a la indústria de l'automòbil per les principals multinacionals com SEAT, AUDI, FORD, NISSAN, OPEL i CITROEN .
 
 
LA NOSTRA IDENTITAT I OBJECTIUS
 
Des del seu inici, el 1988, IEMBE S.L. contínua en sòlid creixement, adaptant-se al mercat i a les necessitats dels seus clients.
 
Ens esforcem per oferir un valor afegit proporcionant millores contínues tant en la qualitat dels nostres productes, com en l'eficiència dels processos per oferir una reducció de costos constants i minimitzar els costos logístics totals. 
 
El nostre compromís és aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients oferint-los els nostres serveis de disseny, logística i consultoria. El nostre patrimoni més important és una plantilla de professionals amb una dilatada experiència en el sector.
 
La contínua re-inversió de recursos en processos i tecnologies ens permeten assessorar i aportar solucions als nous reptes que ens plantegen.
 
El nostre objectiu: oferir l'embalatge més adequat, al mínim cost possible i amb menys impacte mediambiental.
 
 
INSTAL·LACIONS
View the embedded image gallery online at:
https://www.iembe.es/ca/empresa#sigProIdffec273e90
Les nostres instal·lacions a Barcelona estan situades en un polígon industrial, juntament amb grans empreses, a Sant Andreu de la Barca, a menys de 15 quilòmetres dels magatzems centrals de SEAT MARTORELL, NISSAN ZONA FRANCA. La ubicació, idònia al nord d'Espanya, està en una zona estratègica per al mercat europeu.
 
Disposem de maquinària per a l'envasat i el muntatge de les peces en una superfície de més de 7000m2 on es realitzen els processos de manipulat i l'emmagatzematge d'estoc. També de tràilers propis i vehicles de càrrega petita amb recorreguts diaris assignats pels nostres clients.
 
Totes les instal·lacions compleixen amb els requisits de les normes més exigents en qualitat i en medi ambient, el que garanteix l'òptim desenvolupament de l'activitat i la confiança dels nostres usuaris.
Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.
Més informació Accepto