El disseny de l'embalatge influeix en la protecció del producte i en el cost real del material, però també té un efecte en el cost de transport, en l'espai de magatzem i en el temps d'embalatge.
 
Optimitzem l'espai interior dels seus embalatges i reduïm els costos logístics d'aquells clients amb necessitats d'expedir els seus articles agrupats. Gràcies a les nostres solucions per a l'interior, millorem l'aprofitament de l'espai i aconseguim compilar el major nombre de productes en una sola càrrega.
 
Desenvolupem un embalatge que contribueixi a millorar l'eficiència dels processos logístics i de producció del client i que compleixi alhora amb els requisits necessaris de protecció i resistència.
 
 
Sistemes d'envasament
 
Envasat en bosses
 
La millor solució per a aquelles necessitats d'embalatge que aportin poc pes al producte i que, a més, requereixin de flexibilitat i resistència a la vegada. Ideal per a l'enviament dels productes de forma segura i econòmica.
Aquest sistema d'envasat s'estima per a peces que no tenen una visió exterior pel que necessiten una protecció inferior a altres sistemes.
 
 
Envasat en cartró
 
El cartró és, sens dubte, una de les solucions d'embalatge més versàtils i ofereix molts beneficis als usuaris. Les caixes de cartró poden ser de mides i formes il·limitades, molt lleugeres, amb alta resistència a l'apilament i 100% reciclables.
 
L'eficàcia d'una caixa de cartró per protegir, transportar i emmagatzemar els seus productes, pot millorar encara més amb el condicionament interior i la combinació d'altres materials.
 
 
Escumes
 
Sense límit de forma, les escumes són una protecció molt fiable davant xocs i vibracions, no deixen residus i asseguren el transport segur dels seus objectes i productes.
Amb un excel·lent comportament mecànic, les escumes permeten fixar els seus productes al mateix temps que garanteixen una perfecta protecció contra els cops.
 
 
Envasat en sacs de paper
 
Els sacs de paper d'alta resistència protegits en el seu interior per paper tou són una solució als problemes d'espai en el transport.
 
 
Envasat en caixes de fusta

L'envasament en caixes de fusta és una garantia de seguretat, qualitat i robustesa.

Permet una fàcil mecanització i adaptabilitat així com una excel·lent capacitat d'apilat i són adequades per a mercaderies pesades.

Aquest tipus d'envasat es completa amb altres materials d'embalatge, com plàstics i espumes, per tal de fixar el mateix a l'interior.

Els contenidors de fusta es requereixen per al transport de recanvis i peces, com ara xapa, motors, vidres, etc.

Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars. Si no canvia la configuració del seu navegador, accepta el seu ús.
Més informació Accepto